Parteneri web - backlink cu verificare
Categorii existente
Ultimile link-uri adaugate
Cum se creează backlink: cel mai actualizat ghid
Paginile cu un număr mare de backlink-uri tind să aibă clasamente mai ridicate în motoarele de căutare organice. -ului a unui site Autoritatea generală a link se corelează puternic cu pozițiile mai înalte. Deci, cu cât aveți mai multe dintre aceste „voturi”, cu atât site-ul dvs. se va clasa mai sus în Google și în alte motoare de căutare.
În cadrul SEO, crearea de linkuri joacă un rol important în generarea traficului de recomandare prin alte site-uri web, în special în industriile competitive. Atunci când este combinată cu baze solide tehnice SEO, SEO excelent pe pagină, conținut excelent și o experiență bună de utilizator, crearea de linkuri poate fi foarte eficientă în influențarea clasamentului dvs. în căutare și, în cele din urmă, să vă aducă mai mult trafic organic.
Şcoala Profesională Tătăruşi, Iaşi
Avem urmatoarele obiective:
Crearea și menţinerea în şcoală a unui climat de siguranţă fizică şi psihică necesar derulării optime a activităţilor şcolare şi extraşcolare, mediu de învățare colaborativ.
Revizuirea calităţii proceselor de predare – învăţare – evaluare în vederea dezvoltării armonioase a personalităţii elevilor, obținere de feedback între profesor-învățare-elev.
Dezvoltarea dimensiunii culturale a şcolii prin derularea de proiecte şi parteneriate locale, naţionale şi europene, concomitent cu păstrarea și promovarea trecutului, a tradițiilor și obiceiurilor locale.
Dezvoltarea școlii, a resurselor umane și materiale pentru un învățământ de calitate prin accesarea fondurilor europene și atragerea sponsorizării.
Contact: STR MIHAIL SADOVEANU NR 8, Comuna Tătăruşi, Jud Iaşi Telefon +40 232 768 119 secretariat@scoalatatarusi.ro
Şcoala Gimnazială Nr. 1, Comuna Rădeşti Galati
La început Şcoala Gimnazială Nr. 1, Comuna Rădeşti Galati a fost denumită - Şcoala de 8 ani Rădeşti. Aceasta a luat fiinţă în anul 1864 prin contribuţia voluntară a cetăţenilor acestei comune. Localul nu poarta devizul unei şcoli tip, fiind construită din chirpici. La înfiinţare a fost construită cu doua săli de clasă, cancelarie şi un mic culoar.
În anul 1959 cu ajutorul organelor de stat s-a trecut la construirea unui nou local de şcoală tip care a fost dat în folosinţă în anul 1961-1962. Acest local este corpul A al şcolii actuale care a fost reabilitat în anul 2003.
În anul 1980 mărirea numărului de elevi din cadrul şcolii generale a presupus şi mărirea spaţiului de şcolarizare ceea ce a făcut ca în acel an, să se construiască un local nou care cuprinde doua săli de clasă şi doua laboratoare. Acest local este corpul B al scolii actuale.
Scoala Gimnaziala Ipotesti Suceava
Promovăm valori precum: calitatea, eficienţa, cooperarea, respectul reciproc, respectul pentru profesie, receptivitatea la nou, responsabilitatea, munca în echipă, dorinţa de afirmare. Pentru prima dată problema înfiinţării unei şcoli pe meleagurile ipoteştene a fost abordată de către autorităţile austriece în 1885. Trecuseră 110 ani de când asemeni celorlalte localităţi din zona de nord-vest a Moldovei şi Ipoteştiul fusese smuls din graniţele statului care, anterior, sub conducerea unor domni precum Petru I Muşat, Ştefan cel Mare sau Petru Rareş, cunoscuse momente de glorie şi a fost încorporat, cu forţa, în urma unor decizii adoptate de mai marii Europei întruniţi la masa tratativelor diplomatice, în graniţele Imperiului Austriac. Prin intermediul ordinului 2 290/1885, Forul superior din Bucovina pentru districtul Suceava a decis ca începând din 3 februarie 1886 în Ipoteşti să funcţioneze o unitate şcolară. A mai trecut, însă, încă un an şi jumătate până când directivele au fost transpuse în practică. Datele de care dispunem arată că această instituţie a început să funcţioneze din 1 septembrie 1887.
În Lisaura şi Tişăuţi, datorită apropierii de oraş, cea mai mare parte a copiilor au frecventat cursurile şcolii primare care funcţiona în Suceava. Creşerea numărului de copii i-a determinat pe locuitorii celor două sate să construiască o clădire care să servească şcolarizării
Școala Gimnazială Nr. 7 Botoșani
La școala noastră vin elevi din toate cartierele orașului, datorită renumelui pe care l-a dobândit cu timpul. Clădirea școlii este împrejmuită de mult spațiu verde. Terenul de sport este unul dintre cele mai mari și mai moderne.
A scrie istoria învățământului românesc fără a face o referire la cel botoșanean înseamnă a face un lucru incomplet, avand în vedere oamenii de valoare pe care i-a dat acest ținut al Botoșanilor. În acelasi timp însă, o istorie a învățământului local ar fi inexactă dacă nu ar conține o cât de mică informație despre Școala nr. 7 Botoșani din două motive: al vechimii și al valorilor sale.
Evident, de-a lungul timpului, școala a avut mai multe denumiri și chiar localuri. Întorcându-ne la origini găsim informații despre Școala de fete nr. 1 cu începere din anul 1860, sub forma unei școli primare de fete, care "a funcționat în diverse localuri până în 1889."